Ana Sayfa KAMPANYALAR Fiat Ægea

Fiat Ægea

1
Fiat Ægea
Fiat Egea

Fiat Egea

Fiat Egea temelleri 2009 yılında atılmış olan yeni bir sedan modeli olarak karşımıza çıkmakta. Ezber bozan sedan sloganı bile yenilik hissini içerisinde barındırmaktadır. Fiat egea sedan, hatchback ( hecbek) ve  station wagon kasa seçeneklerine sahip kompakt sınıfa konumlanmış bir araçtır.

Ezber Bozan Sedan

Ezber Bozan Sedan ilk 2bin taliplisine 2 bin tl indirimli fiat egea kampanya ile piyasaya çıktı. Piyasaya çıkmadan bile çok merak ediliyordu. Günümüzde birçok seçeneği ile karşımıza çıkan bu araç peki merak edildiği kadar ezber bozan sedan mı?
Sergio Marchionne ve Mustafa Koç’un 2009 yılında tofaş yönetim kurulu toplantısında aksiyonlu ve etkinliği artırmak adına bu modelin Linea yı tamamlayıcı ve pazar etkinliğini artırıcı bir model olarak üretilmesi tasarlandı. 2015 yılının ikinci yarısında ise satışına başlandı. 1.4 litre 95 HP benzinli,1.3 litre 95 HP Multijet dizel ve 1.6 litre 120 HP Multijet motor seçenekleri bulunan bu araç ülkemizde en çok satılan araçlar içinde ilk üç sırada yer almaktadır.

Fiat Egea Özellikleri

Fiat egea özellikleri açısından baktığımızda diğer Fiat modellerinden ayıran en önemli özellik Türk mühendislerin daha fazla yer almasıdır ki bu oran yaklaşık %70 dir. Bunun sayesinde klinik testler sonrası Türkiye’deki müşteri beklentilerine öncelik verilmesine önemli bir katkısı olmuştur. Fiat Ægea Şu ana kadar daha sempatik ve yuvarlak hatlarına alıştığımız Fiat modelllerine göre daha agresif ve kaslı görüntüsü ile ortaya çıkmaktadır.
1792 mm genişlik,4532mm uzunluk ve 1497 mm yüksekliğe sahiptir.  2637 mm’lik aks mesafesinin yanı sıra 520 litrelik bagaj hacmine sahiptir. Fiat Egea yakıt deposu kaç litre sorusunun net cevabı 45 litredir.

Fiat Egea İçi Ve Donanım Özellikleri

Fiat egea içi konforlu ve donanım özellikleri bakımından da beklentileri karşılayan doğuştan sedan bir araçtır. Ülkemizde Egea ismi ile satılan araç Avrupa da Tipo ismiyle satışa sunulmaktadır. İlk bakışta geniş bir yaşam alanı algısı uyandıran aracın geniş bir bagaja sahip olması, yeterli diz mesafesi ve yüksekliğinin ideal oluşu beklentileri karşılar nitelikte.

Egea İç Mekan

Tasarım olarak gayet derli toplu olan aracın ön göğüslüğü oldukça sade ve kullanımında karmaşıklık barındırmamakta. Elektrikli bel desteğine sahip koltukları oldukça konforlu. Deri direksiyonu üzerinde yol bilgisayarı ve hız sabitleyici kumandalarının mevcut olmasının yanında müzik sistemi kumandaları direksiyonun alt kısmında konumlanmış. Bu da işaret ve orta parmağınızla aktif kullanım olanağı sunması bakımından oldukça ergonomik kullanım sağlamakta. Yumuşak malzemeyle kaplı göğüslük yanı sıra kapı döşemeleri ve multimedya ekran etrafındaki parlak malzemeler iç mekana konfor katmış durumda. Sürüş konforu açısından şehir içi kullanımda city modunun olması oldukça avantajlı.

Fiat Egea Kampanya 2017 Fiyat Listesi

Fiat Egea nın kampanya larına baktığımızda 2017 fiyat listesi şu şekilde sıralanmakta.

Egea sedan
      Egea Sedan
Egea hecbek
       Egea Hatchback
         Egea Statıonwagon

Fiat Egea Yorum

Fiat egea ile ilgili olarak kişisel yorum yapmak gerekirse yukarıda fiyat listeleri verilen aracın beklentinin yüksekliğini karşıladığını söyleyemeyeceğim. incelediğinizde yaklaşık yüzbin liraya yakın rakamlara varan fiyatlarla alınacak olan araçta eleştrilerimizi maddeler halinde sıralamak gerekirse,
*Aracın 5 inçlik multi medya dokunmatik ekranını tatmin edici bulmadık.
*Aracın arka kolçağının çok dayanıksız görünmekte ve hatta ciddi manada insan kolunu koyup uyuklasa adeta kırılacak durumda olduğunu gözlemledik.
*Aracın iç göğüslüğündeki kırışıklı deri deseni araçta renk uyumu açısından da soluk görünmesine sebep olmakta.
*Aracın bagaj bağlantı yerlerindeki açıklık konulan eşyanın sıkışmasına sebep olmakta.
Sizde araç hakkında düşüncelerinizi dilerseniz yorum bölümünde bizimle paylaşırsanız, bu aracı almayı düşünenlere yol göstermesi bakımından faydalı olacaktır.

Fiat Egea sahibinden Sedan, 50.000 TL 2 yıl %0,99 faiz fırsatıyla sizi bekliyor. Üstelik metalik renk seçeneği hediye.
Kampanya, 2017 model yılı 0 km Egea Sedan otomobillerde, 03.10.2017 – 31.10.2017 tarihleri arasında geçerlidir.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz