Ana Sayfa ARABA İNCELEMELERİ İNCELEMELER   İkinci El Araç Almak İçin Nedenler

  İkinci El Araç Almak İçin Nedenler

0
  İkinci El Araç Almak İçin Nedenler
  İkinci El Araç Almak İçin Nedenler

Ülkemizde ÖTV düzenlemesi ve kur artışından sonra sıfır araç almak oldukça zor bir hal almıştır. Alabileceğiniz ikinci el bir araba çok daha karlı olabilmektedir. Araç sürücüleri de genellikle ikinci el arabaları tercih etmektedir. İkinci el araba almak için birçok neden bulunmaktadır. Bunları sizin için araştırıp derledik.

İkinci El Aracın Değer Kaybı Olmaz

Sıfır araç aldığınızı farz edin. İhtiyaçtan dolayı hemen satmak istediğinizde aldığınız fiyata satmak mümkün olmamakta ve zarar edilmektedir. İkinci el arabada yanlış seçim yapılmadığı takdirde gün geçtikçe fiyatının artmasından dolayı zarar değil, kar elde edebilirsiniz.

Garantili İkinci El Araba Bulmak Mümkün

İkinci el piyasalarında bireysel ve kurumsal ekspertiz raporu ile ikinci el satışı yapan galericiler gün geçtikçe yaygınlaşmaktadır. İkinci el alırken dikkat edilmesi gereken birçok detay vardır fakat sattığı aracın arkasında duran yani garanti veren ikinci el firmalarında satın almak daha karlı olabilmektedir.

 İkinci El Piyasasında Seçim Şansınız Oldukça Fazla

İkinci el araçlarda seçim şansı çok daha geniştir. Çok beğenilen bir araç modelinin sıfır en küçük paketini almak yerine aynı paraya aracın en dolusunu alma imkânı bulabilirsiniz. Ayrıca sıfır düşük paketli alınan bir araç satmak istendiğinde satıcısına büyük sıkıntı yaşatmaktadır.

Az Paraya Otomobil Sahibi Olabilirsiniz

Direksiyonunu daha önce kimsenin tutmamış olduğu bir otomobilin koltuğuna oturmak veya daha önce aracın nasıl kullanıldığı başından ne geçtiğini düşünmeyeceğiniz bir arabaya sahibi olmak elbette paha biçilemez bir duygu. Sıfır araç çok maliyetli olduğu kadar ikinci el aracın maliyeti ise bir o kadar düşüktür.

Az Para İle İkinci El Almak

İlk Defa Araç Kullanacaklar İçin Büyük Avantaj

İkinci el araba avantajları saylamakla bitmemektedir. Sadece bütçesi kısıtlı olanlar için değil, maddi imkânı iyi olan kişiler içinde ikinci el aracın çok büyük avantajları bulunmaktadır. Aileden ilk kez araç kullanacak bir kişi için alınacak düşük modelli bir ikinci el araç almak ve ilk sürüş deneyimi esnasında karşılaşılabilecek zararlardan düşük maliyet ile çıkılması sağlanabilir:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz