Ana Sayfa YENİ MODELLER Yeni Polo Özellikleri ve Fiyatları

Yeni Polo Özellikleri ve Fiyatları

0
Yeni Polo Özellikleri ve Fiyatları
Yeni Polo Özellikleri ve Fiyatları

Yeni Polo Özellikleri ve Fiyatları

Volkswagen grubunun kuşkusuz 2018 polo ne zaman çıkacak diye merak edilen modellerinden olan Yeni Polo  Özellikleri ve Fiyatları nı sizin için inceledik. Küçük segment araçlar içerisinde kuşkusuz en dikkat çeken ve öne çıkan Yeni Polo 6 yıldır aynı olan modelin ardından polo yeni kasa 2018 kasada belli başlı değişiklikler içeriyor.

Volkswagen Yeni Polo

B sınıfı bir otomobil olan Volkswagen Yeni Polo yu selefinden ayıran bazı özellikleri mevcut. Selefinden 81 mm uzun,7 cm daha geniş olması yanında dingil uzunluğunda da 94 mm artış sözkonusu. Bu da araka koltukta oturanlar için diz mesafesinde genişlik sağlamasına katkı sağlıyor. Bagaj hacmi bakımından da bakıldığında 351 litrelik kapasite oldukça yeterli görünmekte. Artan yaşam alanlarının yanında tamamen led far ve led stop lambaları ile de dikkatleri üzerine topluyor.

İç Mekan ve Teknik Donanım

İç mekanda da sınıfında ilkleri yaşattığı bir gerçek. Dijital göstergelerle donatılmış Yeni Polo yeni nesil multimedya ekranı göze çarpmakta. Multimedya ekran boyutları 6.5 ve 8 inçlik seçenekleri ile satışa sunulmakta. Teknik donanımda yer alan yenilikleri sıralamak gerekirse acil durum frenleme sistemi,hız sınırlayıcı ,lastik basınç uyarı sistemi , yaya uyarı sistemi tüm donanımlarında standart olarak yer almakta. Kör nokta uyarı sistemi ile park asistanı opsiyonlu olarak yer almakta. 5 kapı olarak üretilen modelde 3 kapılı üretim artık yapılmıyor.

Motor Seçenekleri

Motor seçenekleri incelendiğinde dikkat çeken daha düşük motor daha yüksek performans öne çıkmakta. 1.0 TSİ Benzinli,1.0 TGİ (Doğalgazlı), 1.5 TSI Evo Benzinli ile 1.6 TDI dizel motor seçenekleri yer almakta. 7 İleri DSG otomatik ve 6 İleri Manuel modeli olan GTI 200hp lik 2.0 TSİ lik motor seçeneği de yer almakta.

Yeni Polo 2018 Fiyatları

Yeni polo 2018 fiyatı ve yeni polo ne zaman çıkacak soruları son zamanlarda oldukça merak konusu olmuş durumda. 2017 haziran ayından bu yana siparişleri alınan model artık satışa çıkmış durumda.

Yeni Polo         1.0, 75 PS Manuel         Trendline          64,900 TL

Yeni Polo         1.0 TSI, 95 PS Manuel   Comfortline      75,900 TL

Yeni Polo         1.0 TSI, 95 PS DSG      Comfortline      82,800 TL

Yeni Polo         1.0 TSI, 95 PS DSG      Highline           87,900 TL

Yeni Polo         1.6 TDI, 80 PS Manuel  Trendline          84,900 TL

Yeni Polo         1.6 TDI, 95 PS Manuel  Comfortline      91,800 TL

Yeni Polo Teknik Özellik ve Yakıt Değerleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz