03/05/2024
BAKIM & PERFORMANS

Aracınızı Kaput Filmi İle Koruyun

Aracınızı Kaput Filmi İle Koruyun

Günümüzde teknolojinin gelişmesiyle piyasalarda birçok araç bakım ürünü bulunmaktadır. Bunlardan en önemli olanlardan birisi de kaput koruma filmidir. Kaput korum sayesinde araçların başına gelebilecek küçük kazalardan belli bir orana kadar korunmak mümkün olabilir. Taş çarpmaları, çizilmelere karşı motor kaput koruma oldukça fayda sağlamaktadır.

Kaput Koruma Filmi Nedir

Araç seyir halinde olsun veya olamasın gelebilecek küçük darbeleri absorbe ederek koruma sağlar. Birçok araç firması kaput koruma filmi tavsiye etmektedir.

Kaput Koruma Filmi Markaları

Piyasada birçok kaput filmi markası bulunmaktadır. Bunlardan bazıları GMS film, Oraguard, Sonax ve Ziebart kaput koruma filmi markalarıdır.

Aracınızı Kaput Filmi İle Koruyun

Kaput Koruma Filmi Garanti Süresi

Kaput filmi üreten markaların fazla olması rekabet ortamı oluşturmaktadır. Kalite durumuna göre kaput filmleri bulunmakta garanti süreleri de buna bağlı olarak iki, üç ve beş yıl garanti süresi ile birlikte ömür boyu garanti veren marklarda mevcuttur.

Kaput Koruma Filminin Faydaları

Boyanın çizilmesini önler ve uzun süre yeni gibi görünmesini sağlar.

Kuş pisliği, haşere asitleri ve benzeri çevresel faktörlerden koruma sağlar.

Sürüş esnasında gelebilecek cisim veya taşlardan maksimum koruma sağlar.

Boyaya zarar vermez ve kalıntı bırakmaz.

Yüksek mikronlu yapısı sayesinde Ultra-Viole ışınlardan koruma sağlar.

İkinci el araçların fiyatlarının yükselmesini sağlar

Aracınızı Kaput Filmi İle Koruyun

Kaput Koruma Filminin Kalitesi Nasıl Anlaşılır

Aracınızın zara görmemesi engellemek için mutlaka tescilli ve kaliteli kaput koruma filmi kullanılmalıdır. Kalitesiz koruma filmi sökülmek istenmesi halinde aracın boyasını kaldırabilmekte ayrıca hızla deforme olabilmektedir. Kaput koruma filmlerinde kalınlık belirli bir yere kadar geçerli olmaktadır.

Kalınlık mikron olarak hesap edilen kaput filminin çok kalın veya çok ince olması çabuk çatlamasına neden olmaktadır. Tavsiye edilen film kalınlığı 130-150 mikrondur. Kaput filmlerinde öncelik silikon yapısıdır. Kaput filminin esnek bir yapıya sahip olması kaliteli olması anlamına gelmektedir. Elastik olması sayesinde darbeleri daha iyi absorbe edebilmektedir.

Kaput Koruma Filmi Fiyatları

Marka ve kalitesine göre piyasada bulunan kaput koruma filmi fiyat listesi değişiklik göstermektedir. Ayrıca araç üzerine tam film ve yarım film olacak şekilde film yapılmakta olup fiyatı da yapılan işe göre değişmektedir. Piyasada en ucuz 70 TL’den başlayıp 500’TL’ye kadar kaput koruma fiyatları bulunmaktadır.

About Author

admin

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir