Ana Sayfa ARABA İNCELEMELERİ İNCELEMELER En Ucuz Ve En Güvenilir Arabalar

En Ucuz Ve En Güvenilir Arabalar

0
En Ucuz Ve En Güvenilir Arabalar
en sağlam ve ekonomik arabalar

Günümüzde teknolojinin gelişmesi ile birlikte otomobillerin donanım dış tasarımı da değişmektedir. Dünya piyasasında otomobil firmalarının da fazla olması nedeni ile oluşan rekabet araçların donanım ve fiziksel olarak çok daha güvenli ve sağlam hale getirilmekte birlikte ekonomik olmasını sağlamıştır.

Ucuz ve Ekonomik Araç Satın Alma

Araç almak isteyenler genelde yüksek bütçe ayırdıkları için, harcanan tutara göre hem güvenlik hem de ekonomiklik isteyebilmektedir. Bu durumda araç almayı hedefleyenler onlarca model arasında tercih sorunu yaşayabilir. Bu noktada araçlar arasında en güvenilir ve en ucuz olanları sizin için sıraladık.

Ülkemizde en ucuz ve en güvenli araç listesini EuroNCap ve diğer test merkezlerinden alınan sonuçlara göre araştırıp listeledik. İşte en ucuz ve en güvenli arabalar;

HONDA JAZZ

Japon otomobil firması tarafında üretilen ve kendi sınıfının en başarılı test ortalamasına sahip özelliği ile fiyatta da rakiplerine fark atmaktadır. Jazz %93’lük yetişkin koruma seviyesiyle pek çok üst sınıf otomobilden bile daha iyi durumdadır. Diğer test merkezlerinin gerçekleştirmiş olduğu testlerden de başarılı sonuçlar almıştır.

SKODA RAPID

Rapıd EuroNCap ve diğer test kuruluşlarının yapmış olduğu testlerden geçmiş ve beş yıldız alarak ödüllendirilmiştir. %94 yetişkin koruma özelliği ile dikkat çekmektedir.

SEAT LEON

Sadece göstermiş olduğu başarılı çarpışma performansı ile değil kendi sınıfında rakiplerinden çok daha düşük fiyat etiketiyle Leon farkını ortaya koymaktadır.

NISSAN PULSAR

Pulsar, hem testlerde göstermiş olduğu başarılı performans hem de uygun fiyatı ile dikkat çekmektedir. Aynı platformda üretilen Renault Megane ile benzetilen Pulsar sanıldığının aksine hiçbir benzer özelliği bulunmamaktadır. Farklı mühendis ve tasarımcılar tarafından geliştirilmiş ve farklı fabrikalardan üretimi yapılmaktadır. Fiyat olarak da Megane’dan çok daha avantajlıdır.

HYUNDAI ELANTRA

Elantra son kasasıyla test merkezlerinden aldığı çok yüksek puanlar ve ekonomik fiyat listesi sayesinde alıcıların dikkatini çekmektedir.

FORD CONNECT

Ülkemizde çok tanınan bir model olan Connect sınıfının en başarılı çarpışma performansına sahip olması ve hafif ticari araç olması sayesinde fiyat olarak ta diğer otomobillere nazaran daha düşüktür.

PEUGEOT 208

EuroNCap’tan almış olduğu beş yıldız güvenlik konusunda başarılı olduğunu göstermiştir. Diğer test merkezlerinden de almış olduğu olumsuz bir puan yoktur.

SKODA FABIA

En ucuz ve en güvenli araba hangisi diye soracak olursanız; diğer test merkezlerinden çok fazla puan alamasa da EuroNCap’tan almış olduğu beş yıldız ile güveli olduğunu kanıtlamıştır. Düşük fiyatı ile de en çok satılan araçlardan biridir.

SEAT IBIZA

Ibıza’da EuroNCap’tan beş yıldız almasına rağmen yaya güvenliği konusunda almış olduğu %73’lük performans ile beklentilerin biraz altında kalsa da uygun fiyat seçeneği sayesinde listemizde yerini almıştır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz